VIDEO. Cât de sigur e „Clujul de 5 stele”? Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare direct în mijlocul străzii: „Ar face puțină zarvă în poliție”


Un șofer activ pe platforma Bolt din Cluj-Napoca a relatat un incident bizar la care a fost martor. În timp ce își aștepta clientul, mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare chiar în fața mașinii sale, în mijlocul străzii. Situația este și mai șocantă ținând cont că municipiul Cluj-Napoca a fost cotat și în acest an ca fiind cel mai sigur oraș din România. Poliția însă nu a venit, iar una dintre victime a fost îndrumată să meargă singură să depună o declarație. 

„Vreau să vă trimit o mică situație, care cred că ar face puțină zarvă în poliție și conducere, pentru că e vorba despre siguranța oamenilor pe stradă, care aparent nu prea există. Eu sunt șofer de Bolt și în timp ce îmi așteptam clientul am surprins cu camera de bord bătaia asta în ziua mare, în Zorilor, pe strada Pădurii”, a declarat șoferul care a surprins incidentul pentru Știri de Cluj.

Ulterior, șoferul Bolt l-ar fi dus pe unul dintre tinerii răniți la Unitatea de Primiri Urgențe. Martorul spune că totul ar fi început de la ceartă, motivul invocat al conflictului fiind afecțiunea pentru o fată.

„Din câte am înțeles de la cel bătut, s-au certat de la o fată și cei trei bărbați l-au așteptat în fața blocului. Am sunat la Poliție și nu au venit. L-a întrebat operatoarea de la 112 dacă e rănit, dar de la adrenalină nu a simțit durere în momentul acela. Și atunci a spus operatoarea să meargă la secție să declare”, a mai precizat șoferul.

Într-un final bărbatul a fost nevoit să intervină și să-l ducă la spital: „Apoi l-au luat durerile și l-am dus la UPU. 

Comentarii Facebook