Duminica 28 Aprilie

EXCLUSIV - Paznicul cărui liceu de top din centrul Clujului a fost prins beat criță la muncă. L-au ”mirosit” și acum e cercetat


Paznicul Colegiului Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca a fost prins mort de beat la locul de muncă. Acesta a fost amendat, iar conducerea Colegiului va trebui să ia măsurile care se impun.

Polițiștii din Cluj-Napoca au verificat zilele trecut liceele de top din zona centrală, Gheorghe Șincai, Emil Racoviță și George Coșbuc, pentru a se vedea cum se asigură securitatea și dacă există absenteism școlar. 

Așa a fost prins paznicul de la Colegiul Naţional ”George Coşbuc”, care după câteva întrebări i-a făcut pe polițiști să cheme un echipaj pentru testarea privind alcoolemia. Așa s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat cu 300 de lei, fiind anunțată și conducerea liceului în care lucra.

Polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, care exercita atribuții pe linie de securitate și pază într-un liceu din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în temeiul Legii 333/2003, cu amendă în valoare de 300 de lei, fiind anunțată și conducerea unității despre situația în cauză”, transmite IPJ Cluj.

Cei care l-au ”b” pe paznic cred că acesta a băut toată noaptea și s-a dus așa la locul de muncă, pe modelul ”e bine și așa”, crezând că în câteva ore își revine. Ei bine, cei de la Poliția municipiului Cluj-Napoca i-au stricat petrecerea.

Sursele noastre spun că vor urma și alte verificări.

Comentarii Facebook