VIDEO - Asta-i România! Un pensionar în scaun cu rotile, ignorat și umilit de angajatul unei firme de transport public: „A refuzat să mă ia”


Un pensionar în scaun cu rotile a fost umilit de un angajat STB. Martorii au filmat totul S-a întâmplat în staţia Piaţa Lujerului din Sectorul 6, acolo unde un pensionar, fără un picior şi cu un scaun cu rotile, a fost ignorat de un angajat STB.

Momentul a fost surprins de niște martori care, profitând de faptul că autobuzul era staționat la semafor pe culoarea roşie, l-au apostrofat pe şofer pentru gestul său

Din imagini se observă cum angajatul STB privește impasibil şi îşi continuă liniștit drumul, în timp ce pensionarul aşteaptă pe bordură lângă scaunul cu rotile. Întâmplarea a fost povestită de pensionar pe pagina sa de Facebook.

În atenția STB. Șoferul de pe linia 178 nr.de înmatriculare B-726-PMB în jurul orei 14:00 stația Pasaj Lujerului sensul spre Sala Palatului a refuzat să mă ia și pe mine. A deschis ușile prima dată ca să coboare călătorii, dar eu eram între uși. A închis ușile și a plecat mai departe. A strigat și lumea la el, degeaba”, a precizat bărbatul. 

Comentarii Facebook