VIDEO - Accidentul grav din fata Bibliotecii "Octavian Goga", soldat cu ranirea grava a doua fetite a fost filmat de un clujean

 

Accidentul grav din fata Bibliotecii "Octavian Goga", din cartierul Marasti, soldat cu ranirea grava a doua fetite a fost filmat de un clujean. Tanarul care a surprins de la balconul blocului ce s-a intamplat imediat dupa impact si a  postat totul pe site -ul YouTube.

 

In imagini se vede cum cele doua fetite sunt intinse pe jos in apropierea trecerii de pietoni si mai multe persoane incearca sa le acorde primul ajutor. Echipajul de politie a sosit primul, iar echipajul SMURD Cluj a ajuns la scurt timp dupa oamenii legii.

 

Soferul BMW -ului care le-a lovit, Andrei Dumut, in varsta de 19 ani, este si el in imagini, dar pare mai interesat sa vada ce a patit masina.

 

Accidentul s-a produs marti seara in jurul orei 20.05, pe trecerea de pietoni din fata Bibliotecii "Octavian Goga", pe Bulevardul Dorobantilor. Andrei Dumut a rulat cu viteza si, potrivit politistilor, nu a oprit la trecerea de pietoni, asa cum au facut masinile de pe banda 1 si 2.

 

Cele doua fetite, in varsta de 12 si 13 ani, sunt internate tot la Spitalul de Copii Cluj si, potrivit medicilor, starea lor este in continuare grava, dar stabila.

 

Pe aceeasi tema:

VIDEO EXCLUSIV - Accident grav langa Biblioteca "Octavian Goga" din Cluj-Napoca. Doua fetite au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un BMW

Comentarii Facebook