Accidentele grave din ultimele zile ii scot pe politistii din Cluj in strada


Accidentele din ultimel zile, in urma carora un tanar de 23 de ani a fost omorat pe trecerea de pietoni si alte doua fetite de 12 si 13 ani  au fost ranite grav, ii scot pe politisti in strada.

 

Actiunea a inceput la ora 15.00 si se va termina la ora 21.00 si vizeaza toate drumurile nationale din judet, autostrada Transilvania si strazile din marile orase.

Politistii au scos si radarele in trafic si ii vor sanctiona aspru pe cei care conduc cu viteza, nu poarta centura sau vorbesc la telefon in timp ce conduc. De asemenea, soferii trebuie sa fie atenti la pietonii care traverseaza strada si la depasirile neregulamentare, atrag atentia politistii clujeni. 

Politistii actioneaza in municipiul Cluj Napoca, pe sectoarele de drum de pe DN 1, DN 1 C, DN1 F si DN 16, autostrada Transilvania, dar si in municipiul Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla si Huedin.

In acest an, in judetul Cluj au fost inregistrate 109 accidente rutiere grave, cu 14 mai putine fata de aceeasi perioada a anului 2009. De asemenea, s-au inregistrat 32 de decese, cu trei mai multe fata de 2009, iar 90 de persoane au suferit leziuni grave.

Comentarii Facebook