Joi 28 Octombrie

VIDEO - Accident cu trei morți în Cluj, lângă Huedin, pe DN1. Între morți și un copil de 6 ani - FOTO


Un accident mortal s-a produs în Cluj, între localitățile Morlaca - Hodiș, pe DN1 E60, intersecție cu Drumul comunal 126. 

Autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani. În interior se aflau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani. Persoanele din autoturism erau din Republica Moldova. Minorul de 10 ani a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul ansamblului de vehicule este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor.

În urma cercetărilor preliminare, autoturismul ar fi pătruns pe contrasens. Împrejurările și cauzele vor fi stabilite din datele rezultate la finalizarea anchetei în derulare, anunță Poliția Cluj.

WhatsApp Image 2021-06-23 at 20.10.46.jpeg

Pompierii Cluj: O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1E60.

Pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viața. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare.

Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului.

WhatsApp Image 2021-06-23 at 20.14.09.jpeg

Fără titlu.png

Comentarii Facebook