Viață de LUX la Cluj! Suma halucinantă cu care încearcă să vândă un proprietar din Cluj o anexă lipită de bloc: „Apartament de 2 camere”


Când crezi că nimic nu te mai poate surprinde în jungla imobiliară din Cluj, proprietarii din „orașul de 5 stele” nu te lasă fără oferte de „nerefuzat”. Pe un site de anunțuri de imobiliare, o anexă lipită de un bloc este pusă la vânzare cu 50.000 de euro. 

Proprietarii din Cluj nu ezită să scoată la vânzare cu preț ridicat locuințe care au confort redus. Într-un anunț postat pe un site de imobiliare, o anexă lipită de un bloc de locuințe este pusă la vânzare cu suma de 50.000 de euro, ca apartament cu două camere. 

c2.jpeg

Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;

- 1 dormitor;

- 1 bucătărie;

- 1 baie;

- 1 hol;

- 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.

Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de imobiliare.


Comentarii Facebook