Vezi imaginile când EROUL NECUNOSCUT de la accidentul de pe Dorobanților este urecheat de polițistul de la rutieră - VIDEO


Știri de Cluj a prezentat pe larg accidentul de pe Calea Dorobanților, unde acțiunea activă a unui clujean de circa 60 de ani, a ajutat la intervenția SMURD. Bărbatul a acționat din prima clipă, alături de alții, a sunat la 112 și a dirijat circulația. Din nefericire, la final, un polițist de la rutieră a vorbit cu el foarte urât. Jenat, se poate vedea în imagini, omul s-a retras. 

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, pe Calea Dorobanților. Un șofer a dat cu spatele pe trecerea de pietoni și a lovit un bunic și pe nepotul acestuia. Victimele erau împrăștiate pe asfalt. Mai mulți oameni au intervenit rapid, unul dintre ei a fost și bărbatul de circa 60 de ani din imaginea de mai jos.

e117942acd6b6da129c9b0f7b7223a35.png

Acesta și-a luat rolul în serios și a început să dirijeze circulația, un lucru vital în acel moment, după cum s-a putut dovedi. În plus, era și pe telefon cu 112 pentru a dirija echipajele de prim ajutor. Acțiunea energică a dat roade rapid. Traficul s-a degajat, iar un echipaj SMURD care trecea a putut opri în numai 2 minute, de la producerea accidentului. 

Poliția Rutieră a ajuns la târziu, dar tot grație faptului că traficul nu era blocat. Cum a ajuns la locul accidentului, unul dintre polițiști i-a spus ”eroului necunoscut” să-și vadă de treaba lui și să îi lase în pace cu dirijatul că nu e treaba lui.

Modul în care i s-a adresat polițistul i-a șocat pe mai mulți martori. Unul dintre ei a explicat totul AICI. 

Cert este că intervenția bărbatului urecheat de polițistul care îi putea fiu a ajutat mult, iar victimele au ajuns cu bine la spital. 

vlcsnap-2021-11-06-14h42m26s192.png

Comentarii Facebook