EROUL NECUNOSCUT, urecheat de Poliția Rutieră pentru că a dirijat circulația la accidentul de pe Dorobanților - VIDEO


Un clujean de 60 de ani, cu spirit civic, a fost cel care s-a implicat în primă fază la accidentul de miercuri după-amiaza, de pe Calea Dorobanților.

Extrem de implicat, bărbatul ținea legătura pe telefon cu 112 și cu cealaltă mână dirija traficul. Ajutorul dat de bărbatul din imagini a făcut ca traficul să nu se blocheze și ambulanța să poată ajunge repede la locul accidentului.

Putem spune că acest bărbat a fost un mic erou necunoscut.

Respect pentru domnul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care imediat după producerea accidentului a procedat la dirijarea circulației, fiind foarte activ și sufletist.Altfel coada de autoturisme ar fi fost până pe Eroilor. La sosirea Poliției a fost admonestat de un polițist tânăr, că în ce calitate este prezent el acolo sa de-a informații și să dirijeze circulația. Nu comentez mai mult, dar atitudinea polițistului m-a impresionat negativ”, a precizat un martor la toată scena.

Cei doi răniți din accident au fost transportați rapid la spital. Apelul s-a făcut la 18:05 și pentru că strada a fost eliberată de mașini, după două minute ambulanța a ajuns acolo, ne-a spus un alt martor, care a și filmat toată scena.

Bărbatul apare în ultimele secvențe oprind echipajul de prim ajutor. Poliția nici măcar nu era în zonă în acel moment.

vlcsnap-2021-11-04-12h20m04s468.png

Comentarii Facebook