Vezi dovada ca Nokia si-a dat afara angajatii de la Jucu! Oamenii au primit o scrisoare FOTO


Nokia le-a inmanat angajatilor la sedinta care a avut loc la fabrica joi dimineata o scrisoare prin care ii anunta ca le inceteaza contractuldin luna decembrie.

"Stimate angajat Nokia. Dorim sa impartasim cu dvs. cateva informatii importante, pe care va rugam sa le cititi cu atentie. Fabrica urmeaza sa functioneze pana la sfarsitul anului. Ne asteptam ca veti continua sa fiti angajatul Nokia si sa fiti platit, pana la sfarsitul lunii martie 2012. Veti beneficia de un pachet compensatoriu pe care il vom comunica de indata ce vom finaliza consulturile. Pana la sfarsitul anului vom continua sa muncim. Pentru aceasta am decis sa asigur`m bonusuri suplimentare pentru dvs., in conditiile in care ne vom atinge standardele de eficienta si calitate, in acelasi mod ca si pana acum. Cele patru schimburi libere pana vineri (schimbul de zi), sunt platite integral. In cazul in care reporterii doresc sa vorbeasca cu dvs, puteti sa raspundeti intrebarilor legate de sentimentele dvs, dar pe de alta parte nu sunteti obligati sa vorbiti. Totusi, nu puteti impartasi informatii confidentiale legate de companie", se arata in scrisoare.

 

In total, 1.956 de angajati de la fabrica Nokia de la Jucu vor fi concediati, a anuntat astazi conducerea concernului finlandez.

 

Vezi si...

Imagini in exclusivitate din cortul in care conducerea Nokia i-a anuntat pe oameni ca ii da afara FOTO EXCLUSIV

NOKIA Jucu s-a inchis! Angajatii au fost anuntati de conducerea concernului finlandez EXCLUSIV

Comentarii Facebook