Duminica 20 Iunie

Vezi ce spitale și farmacii sunt deschise la Cluj de Crăciun și RevelionPotrivit Direcției de Sănătate Publică Cluj, asistența medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată 24 de ore din 24 în perioada Sărbătorilor de Iarnă in toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

Astfel, în Municipiul Cluj-Napoca toate unităţile sanitare publice au serviciul de urgenţă asigurat prin gardă permanentă. Pentru populaţia adulta urgenţele medico chirurgicale se vor adresa Unitatii de Primire Urgente din structura Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5 iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţa pentru Copii Cluj Napoca, strada Motilor nr. 68.

În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în Municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin compartimentele de primiri urgente, respectiv, prin camerele de gardă ale spitalelor.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulti şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 37.

Centrele de Permananta functioneaza in program continuu sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale.

- Centrul de Permanenta din Cluj Napoca, str. Baita nr. 9
- Centrul de Permanenta din Cluj Npoca, str. Horea nr. 78
- Centrul de Permanenta din Turda, str. Calea Victoriei nr. 7 C
- Centrul de Permanenta din comuna Mociu, str. Principala nr. 88


Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Iată care sunt farmaciile care asigura serviciul permanent:

S.C. CYNARA FARM IMPEX S.R.L.Cluj-Napoca Calea Floreşti Nr. 75
S.C. FARMACON S.R.L.Cluj-Napoca P-ta Cipariu Nr.15, Bloc IIIA
S.C. REMEDIUM FARM S.R.L.Cluj-Napoca B-dul 21 Decembrie Nr. 131
S.C. SIEPCOFAR S.R.L. - DONA 190Cluj-Napoca Str. Horea Nr.66 Ap.25
S.C. VIAFARM S.R.L.Cluj-Napoca P-ţa M. Viteazu FN

Comentarii Facebook