Joi 2 Februarie

Valori termice normale în ultimele săptămâni din luna noiembrie. Vezi prognoza meteo pentru perioada 14 noiembrie - 5 decembrie


Meteorologii anunță un sfârșit de toamnă liniștit, fără fenomene meteo extreme sau ieșite din comun. În toată țara, temperaturile medii vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale în toate regiunile. 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea pentru săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea pentru săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea pentru săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.


Comentarii Facebook