Miercuri 24 Aprilie

Val de SPARGERI de apartamente în Florești. Ce spune Poliția

 

Locuitorii din Florești sunt panicați după o ”avalanșă” de spargeri de locuințe produse în ultimele zile. 

 

In blocul meu au spart 4 apartamente. Hotii descuie usile cu o cheie speciala. Nu va lasati lucruri de valoare in casa”, atrage atenția unul dintre păgubiți. 

 

Spargerile de miercuri s-au dat pe strada Porii. ”Politia a fost anuntata, s-au luat amprente. Daca aveti bunuri de valoare, ascundeti-le cumva. Mie mi-au luat un laptop si bijuterii. Au o cheie speciala din ce am inteles de la politie”, a mai precizat alt păgubit.

 

Floreștenii susțin că s-au dat spargeri și pe strada Sub Cetate.

 

Ii nasol ca poliția sta cu mâinile in sân si nu fac nimic. Ar trebui sa le fie Rușine! Daca ar fi făcut ceva de la bun început nu s-ar fi ajuns in situația asta ! La atâtea locuințe sparte.

 

Suna la apartamente pe rand si ori spun ca sunt de la posta... ori sunt vecinul de la ap x si si-a uitat cheia... ori ca strang donatii... ori asteapta sa iasa cineva... tot se gaseste un om cu suflet sa le deschida”, a mai explicat un floreștean pe Facebook. 

 

Poliția Cluj a confirmat că hoții folosesc o cheie potrivită. ”Ușile nu par a fi deloc forțate. Sunt folosite chei potrivite cu care hoții pătrund în apartamente. Au dispărut laptop -uri și aparate foto, de pe strada Porii”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

 

Biroul de presă al IPJ Cluj a confirmat spargerile de pe strada Porii. 

 

De asemenea, Poliția Cluj a confirmat că a mai fost o plângere și în 2 decembrie, pe strada Sub Cetate. Un bărbat a reclamat că mai mulți autori necunoscuți au pătruns și furat bunuri din locuința lui. Este vorba despre un laptop, bijuterii și 5.000 de lei. 

Comentarii Facebook