Miercuri 24 Aprilie

Val de hate al șoferilor clujeni, după un incident în trafic: ”Nu știu cum ai ajuns tu aici, dar lasă-te de condus” - FOTO


Șoferii clujeni au vărsat un val de hate împotriva unui conducător auto din alt județ, care a ”aterizat” pe contrasens în Piața Cipariu.

Șoferul se deplasa spre intersecția cu Calea Turzii, iar manevra a fost catalogată de mulți drept de neînțeles. ”mi se pare imposibila manevra făcută”, ”Trebuie si discutata infrastructura rutiera, pentru cine stie si cunoaste, e usor sa mergi, dar pt cineva nou nu e la fel de intuitiv, dar ii bine sa radem glumim, dar infrastructura tre facuta in asa fel incat sa fie imposibila o manevra de asta”, au comentat doi șoferi.

Postarea inițială a fost ștearsă de administratorii grupului Info Trafic jud. Cluj, pentru că era plină de ”ură”. ”Această postare a fost ștearsă, deoarece avea peste 200 comentarii care instigau la ura, iar acest grup nu este despre asta!

În 2022 numarul de inmatriculare nu ar trebui sa fie subiect de discriminare.  În opinia mea, numerele de inmatriculare nu ar trebui sa fie pe judete. (alte tari au eliminat asta)”, a scris un administrator, care a postat un print-screen cu postarea inițială, care era considerată nepotrivită, generând alte sute de like -uri și comentarii. 

Haos în traficul clujean, înainte de Sărbători. A intrat pe contrasens în Piața Cipariu: „Am mai văzut românești, dar asta le întrece pe toate”

321246404_1640746499700809_1193018179297745958_n.jpg

Comentarii Facebook