Haos în traficul clujean, înainte de Sărbători. A intrat pe contrasens în Piața Cipariu: „Am mai văzut românești, dar asta le întrece pe toate”


Joi, un șofer a fost surprins în plină zi, circulând pe contrasens în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Se pare că febra cumpărăturilor pe ultima sută de metri, creează un adevărat haos în oraș. În ultimele zile a crescut numărul accidentelor, dar și a incidentelor de acest fel.

Șoferul cu numere de Alba a fost prins circulând pe „sens unic”, chiar în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Mașina avea și semnul începătorului pe parbriz.

Nu știu cum ai ajuns tu aici, pe contrasens în Cipariu, dar sugerez să te lași de condus”, a scris clujeanul care a publicat imaginea pe un grup de Facebook destinat șoferilor din municipiu.

În doar câteva ore, postarea a strâns multe comentarii negative, însă oamenii au mai făcut și haz de necaz.

„Luați și minunați-va. Eu am mai văzut românești, dar asta le întrece pe toate”; „El vrea cu orice preț spre Alba”; „Generația Tik Tok”; „Sper că a dat flash-uri la participanții regulamentari în trafic pentru că îl încurcau!!!”, sunt doar câteva dintre acestea. 

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook