”Vai ce scârbă de om. Să lege un câine, să îl abandoneze!” - L-a legat în Florești de un copac și a fugit - FOTO


UPDATE

Câinele a fost adoptat și poliția l-a identificat pe proprietar. ”L-am adoptat. I se vor administra si toate vaccinurile pentru deparazitare interna si externa. Este un suflet foarte blând si iubitor. 

Am fost cu poliția la proprietar acasă, dar a zis că l-a donat și nu mai știe de el de 2 ani”, a precizat cel care a adoptat cățelul.

---------------------------

Un câine a fost legat de un copac în Florești și abandonat de stăpân. Imaginile surprinse de oameni arată durerea acestui animal și arată lipsa de omenie a unora dintre semenii noștri.

Din fericire, iubitorii de animale au sărit și l-au salvat. ”A fost salvat, va fi dus să i se verifice cipul. Mulțumesc tuturor pentru implicare”, a scris cel care a salvat câinele.

”Vai ce scârbă de om. Să lege un câine, să îl abandoneze!”.

”Este abandonat, a văzut fiica mea de la balcon că a fost lăsat acolo într-o zonă în care nu este deloc vizibil. Doar se aude cum latra si plânge”.

”Săracul de el, își așteptă stăpânii… dar ei nu mai îl vor. Trist! Sperăm să își găsească noi stăpâni care o sa îl iubească și o să aibă grijă de el. E tare frumos”.

433321922_7637439256275481_1047428009272395909_n.jpg

Comentarii Facebook