USAMV Cluj in doliu, dupa ce profesorul Viorel Florian s-a stins din viata! Exista suspiciuni ca ar fi murit intoxicat


Profesorul Viorel Florian de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj a murit in cursul zilei de miercuri, in conditii care ridica semne de intrebare. Exista voci care sustin ca ar fi decedat in urma unor experimente.

 

Viorel Florian, in varsta 55 de ani, s-a simtit rau in seara zilei de marti si a fost dus la spital, iar miercuri a murit.

 

Florian era unul dintre expertii de prima mana de la Facultatea de Fitotehnie din cadrul USAMV Cluj si era cunoscut pentru diferitele experimente pe care le realiza pe cont propriu.

 

"Era un specialist iubit de toata lumea, un profesor deosebit. Era chemat in judet si nu numai in cazuri greu de rezolvat. Spre exemplu, numai profesorul Viorel Florian mergea la Castelul de la Ciucea pentru a rezolva problema cu o ciuperca gasita in imobil si care tot reaparea", a povestit unul dintre colegii profesorului.

 

Viorel Florian a fost profesor la USAMV din 1985 si era expert in bolile plantelor. El era cunoscut pentru experimentele pe care le realiza, unele dintre ele controversate.

 

"Nu pot sa confirm sau sa infirm aceste zvonuri care au aparut in Universitate. Totul va fi clarificat in urma necropsiei, care va fi facuta vineri. Regretam moartea lui. Este o disparitie foarte mare si transmitem condoleante familei indurerate. In privinta suspiciunilor, putem spune numai ca in Universitate nu se pot face experimente care nu sunt conforme cu regulamentul", a declarat pentru Stiri de Cluj ofiterul de presa al USAMV Cluj, Tiberiu Farcas.

 

Atmosfera in Universitate a este trista si miercuri, in jurul orei 10.30, cadrele didactice au intrerupt lucrul si au aprins lumanari in memoria celui disparut.


Citeste si...

Profesorul Viorel Florian de la USAMV Cluj a murit intoxicat cu "verde de Paris"! - EXCLUSIV

Comentarii Facebook