Ușa de acces de la un vagon al trenului Cluj-Napoca - Bucureşti Nord, smulsă de un utilaj. Trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute


Uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca - Bucureşti Nord a fost smulsă marţi, la ieşire din staţia Bărăbanţ, de un utilaj feroviar care lucra la infrastructura feroviară pe linia alăturată.

„Astăzi, 8 august 2023, la ieşire din staţia Bărăbanţ, un utilaj feroviar care se afla şi lucra la infrastructura feroviară a intrat în gabaritul de trecere agăţând şi smulgând uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca - Bucureşti Nord, care circulă pe linia alăturată. Menţionăm că uşa de acces este culisantă cu acţionare digitală, iar deschiderea acesteia este posibilă numai pe timpul staţionării trenului", se precizează într-un comunicat al CFR Călători, potrivit Agerpres.

Șeful de tren se află în vagonul în cauză şi asigură siguranţa pasagerilor pentru evitarea eventualelor probleme. Demersurile de constatare a incidentului s-au realizat în staţia Vinţu de Jos de unde trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute, urmând ca vagonul să fie înlocuit în staţia Simeria, relatează sursa citată.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook