Urmărit național găsit la Pata Rât cu SURLE și TRÂMBIȚE - VIDEO

 

Un bărbat, urmărit național, a fost depistat în urma unei acțiuni de amploare desfășurate pe raza municipiului Cluj-Napoca, în zona Pata Rât.

 

La data de 27 mai a.c., polițiștii clujeni au organizat și desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

S-a acționat, cu precădere, în zona Pata Rât, respectiv pe străzile Platanilor, Calea Dezmirului și pe cele adiacente acestora, urmărindu-se menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții.

 

În acțiune au fost angrenați circa 100 de polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbană din Cluj-Napoca, jandarmi, polițiști locali și funcționari din cadrul Centrului de Ecarisaj din Cluj-Napoca.

 

În cadrul acțiunii, a fost depistat un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Acesta are de executat 5 ani de închisoare pentru săvârșirea unor furturi din imobile în construcție. Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

 

De asemenea, au fost depistate opt persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite care au fost conduse la sediul unităţii de poliţie.

 

Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, fiind constatate abateri la regimul rutier, la cel referitor la evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Comentarii Facebook