Urmărire ca în filme la Cluj. Un șofer beat a fost ”fugărit” de polițiști până a intrat cu mașina într-un copac



Urmărire ca în filme, sâmbătă, la Cluj, încheiată cu un accident. Oamenii legii au urmărit un șofer de 44 de ani care nu a respectat semnele de oprire ale poliţistului rutier.

La data de 28 iunie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au desfăşurat activităţi de prevenire şi constatare a faptelor ilicite comise în domeniul circulaţiei pe drumurile publice”, potrivit reprezentanșilor IPJ Cluj.

Poliţiştii au întreprins verificări pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca şi au efectuat semnale regulamentare de oprire unui conducător auto care nu le-a dat curs.

Astfel, autoturismul a fost urmărit de două echipaje de poliţie până pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj- Napoca, unde conducătorul auto a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părții carsabile.

Conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi ,,refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook