UPC Cluj a găsit bani pentru a premia numai un elev cu un laptop și rechizite în valoare de 500 de euro

 

Numai un elev cu probleme financiare din județul Cluj a primit un laptop din partea unei importante firme de telecomunicații din România, în cadrul unui concurs la care au participat elevii din Cluj.

 

Câștigătorul este un elev din clasa a II-a de la Școala Ion Agârbiceanu, din Cluj-Napoca. Florin a fost premiat joi de către compania UPC cu un laptop și alte câteva rechizite școlare în valoare de 500 de euro. 

 

Copilul de 8 ani provine dintr-o familie modestă, având un venit pe membru de familie de 71 de lei pe luna. Acest premiu este unul simbolic si nicidecum o rezolvare a problemelor și a lipsurilor de zi cu zi ale acestui elev. 

 

E un copil foarte bun si mereu cu zâmbetul pe buze. Cum poate avea atâta bucurie in suflet acest copil nu stiu. Cred ca mama lui îi aduce acest zâmbet prin sprijinul si iubirea care o ofera copilului ei” a declarat învatatoarea lui Florin, Lea Roman.

 

Acest premiu a fost acordat  de catre compania UPC ca urmare a unei selecții organizate la nivel județean cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean, fiind propuși inițial 50 de elevi cu probleme materiale grave din care au selectat doar unul. 

 

UPC a raportat în 2011 o cifră de afaceri de 103,4 milioane euro (438,2 milioane lei), având peste 1,2 milioane de clienți. ”Ne bucurăm că putem ajuta. Face parte dintr-un proiect pe care îl avem și că vrem să sensibilizăm populația și autoritățile cu acest gest”, a declarat un reprezentant al companiei UPC, prezent la decernarea premiului.

 

Articol de Ovidiu Bursan

Comentarii Facebook