Unul dintre politistii din Cluj, retinuti in dosarul "MITA la RADAR", "vedeta" pe Litoral FOTO


Agentul Ioan Muresan, unul dintre politistii din cadrul Biroului Drumuri Nationale Cluj, retinuti pentru spaga de DGA, era "vedeta" in fiecare an pe litoral.

Intr-un reportaj aparut in 2009, in presa centrala, Ioan Muresan se lauda cu pasiunea lui pentru motociclete. Agentul merge pe litoral in fiecare vara, de circa 30 de ani, si sta in delegatie aproape doua luni, practic mutandu-si viata acolo, dupa cum chiar el a recunoscut.

"Trimis de mai-marii de la Interne, subofiterul da racoarea padurilor din orasul natal pe temperaturile incendiare de la malul Marii Negre. Ca un adevarat globe- trotter, politistul aduna, din misiuni facute cu motocicleta, mii de kilometri lunar. in total, nu mai putin de vreo patru mii", se arata intr-un articol publicat de Libertatea.ro.

Agentul principal Muresan lucra pe drumul dintre Vama Veche si Tuzla, unde supraveghea circulatia de pe motocicleta. "Acum 25 de ani am fost trimis pentru prima oara in misiune la Neptun, ca motociclist. De atunci, an de an, cu mici exceptii, sunt aici. Stau chiar si cate doua luni legate. Daca pun cap la cap drumurile facute pe Litoral, cred ca am dat roata pamantului. Numai intr-o luna fac aproape 4.000 km cu motorul", a spus politistul.

Acum, Ioan Muresan trebuie sa faca fata unor acuzatii de luare de mita, formulare de procurorii clujeni.

 

Lista politistilor din Cluj acuzati de spaga in dosarul "MITA la RADAR" - EXCLUSIV FOTO si VIDEO

 

Comentarii Facebook