Unui clujean i-au fost furați 10.000 de euro. Hoțul a fost prins la o cafea din București cu doar 7.000 de euro rămași din suma totală


Un bărbat de 53 de ani din comuna bistriţeană Livezile, acuzat de o cunoştinţă că i-a sustras 10.000 de euro în timp ce îl vizita, a fost găsit de poliţişti servind o cafea, în Bucureşti, având asupra sa o parte din suma sustrasă.

Potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, păgubitul este un bărbat de 50 de ani din Cluj-Napoca, care fusese găzduit pentru mai multe zile în casa cunoştinţei sale din Livezile.

În data de 3 iulie, clujeanul a sesizat poliţiştii că, în cursul nopţii anterioare, bărbatul de 53 de ani i-ar fi sustras dintr-o borsetă suma de 10.000 de euro şi ar fi plecat de acasă.

Bistriţeanul a fost găsit duminică de poliţişti, la o cafenea din Bucureşti, având asupra sa 7.000 de euro din suma sustrasă.

S-a recuperat 70% din prejudiciu

În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Direcţia Operaţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost depistat pe raza Sectorului 6 Bucureşti, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporţie de 70%”, se arată în comunicatul IPJ.

Bărbatul de 53 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook