Duminica 28 Aprilie

Unheard: De ce Untold și Electric Castle nu pot anunța că anulează festivalurile


Nelu Brîndușan, organizatorul Festivalului Maximum Rock, a luat partea organizatorilor Untold și Electric Castle care încă nu au anunțat dacă vor susține festivalurile în acest an. 

Cei de la Guvernare nu au spus nimic clar. Nu poți anula un eveniment fără să ai o clauză în spate. Nu poți merge la artist să îi spui că ai anulat fără o clauză în spate. te va întreba ce bază legală ai să amâni un eveniment, iar tu nu vei avea ce să spui.

Celor de la guvernare le e frică și așteaptă să vadă care va fi situația cu pandemia în 15 iunie, pentru a lua o decizie”, a spus Brîndușan, la emisiunea Unheard a jurnalistului Tiberiu Fărcaș, de la Clujul Cultural. 

Aceste festivaluri se organizează cu sume dată în avans artiștilor și cu clauze foarte clare. În acest moment, în România nu mai este stare de urgență pentru ca festivalurile să poată invoca rezilierea, iar dacă evenimentele nu se mai țin, pierderile sunt enorme.

De asemenea, Nelu Brîndușan a mai spus că festivaluri de mare anvergură nu se pot ține cu regulile de distanțare socială. ”Evenimentele consacrate, unde au fost zeci de mii de oameni nu se pot ține dacă nu se ajunge la același număr de spectatori. Este exclus!”, a precizat acesta.

Nelu Brîndușan: Metallica ar putea veni la Cluj, unde autoritățile au înțeles că pot face bani

Comentarii Facebook