Una dintre fetele lovite de masina in Piata Marasti este in coma la Neurochirurgie!


Cele doua fetite accidentate luni seara, in jurul orei 19.00, in Piata Marasti sunt internate in stare grava la Spitalul de Copii Cluj si la Clinica de Neurochirurgie Cluj.

Una dintre fetite este in coma, suferind in urma impactului un traumatism cranio-cerebral. Ea a fost transferata de la Spitalul de Copii Cluj la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean Cluj.

Cea de-a doua a suferit o fractura dubla la brat si coapsa.

"Au venit la noi in stare critica si pe cea cu traumatism cranian am trimis-o la neurochirurgie pentru a i se face investigatii, deoarece medicii de acolo sunt specializati. Cea de-a doua fata a fost internata la Pediatrie Copii", a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Copii Cluj, doctorul Calin Lazar.

Specialistii de la Clinica de Neurochirurgie sustin ca starea fetitei este stabila acum, dar ca ea este intubata si respira cu ajutorul aparatelor.

Accidentul in care au fost implicate cele doua tinere s-a produs luni seara in Piata Marasti, in zona trecerii de pietoni. Cele doua au trecut in fuga strada pe rosu si au fost lovite de un autoturism care circula regulamentar.


Citeste si...

Accident in Piata Marasti! Doua fete de 15 si 16 ani au fost spulberate de o masina

Comentarii Facebook