Marti 16 August

Un turdean a fost tâlhărit și bătut, după ce a fost scos din propria mașină, în toiul nopții. Tâlharii, plasați în arest preventiv


Un bărbat a fost bătut și jefuit de doi hoți într-o comună de lângă municipiul Turda. Clujeanul se afla în mașină în ur de ora trei dimineața, când cei coi bărbați s-au năpustit asupra lui și au început să îl lovească. 

La data de 4 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în comuna Săndulești și în municipiul Turda, la persoane bănuite de tâlhărie calificată.

În noaptea de 23/24 iulie, în jurul orei 03.30, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se afla într-o mașină pe strada Războieni, din municipiul Turda, a fost jefuit de doi hoți, prin acte de violență, potrivit IPJ Cluj. Hoții erau doi bărbați, în vârstă de 29 și 33 de ani, din municipiul Turda și comuna Săndulești”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Cei doi au fost arestați preventiv preventiv pentru 30 de zile

Perchezițiile desfășurate au condus la ridicarea de telefoane mobile, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați. În urma prezentării magistraților, cei în cauză au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Prejudiciul cauzat urmează a se stabili cu exactitate în cadrul anchetei aflate în derulare”, a mai transmis IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook