Un tânăr maghiar bruscat de mai mulți taximetriști în Cluj-Napoca: L-a strâns de gât pe taximetrist, în plin trafic!

 

Un tânăr de etnie maghiară a fost scos cu forța dintr-un taximetru al fiemei NAPOCA, în centrul Clujului, marți dimineața. S-ar părea că tânărul era băut și l-a strâns de gât pe taximetrist în plin trafic. 

 

Martorii au observat numai momentul în care clientul a fost scos din taximetru în zona Teatrului Național Cluj de la mulți taximetriști, chemați prin stație. Tânărul maghiar a fost bruscat, dar reprezentanții taximetriștilor susțin că nu a fost lovit, numai tras afară din mașină pentru că se împotrivea.

 

Alexandru Ursu, vicepreședintele Sindicatului Taximetriștilor din Cluj, a declarat că a stat de vorbă cu taximetristul care a preluat comanda din zona Diesel, Piața Unirii. ”Inițial taximetristul nu a vrut să-l ia în mașină pentru că era beat mort, dar s-a înduplecat. Taximetristul este un domn de 56 de ani. Pe tot parcursul drumului, clientul a înjurat în permanență în limba maghiară. S-a legat de etnia română, iar taximetristul i-a spus să nu mai înjure. Enervat, tânărul a sărit și l-a strâns de gât pe taximetrist în zona cinema Victoria și l-a lovit peste cap. Atunci, șoferul a format indicativul 100 și a oprit în zona Teatrului Național Cluj, unde clientul a fost scos din mașină de alți colegi. Inițial a refuzat, așa că au folosit forța”, a spus Alexandru Ursu. 

 

Reprezentanții IPJ Cluj susțin că nu s-a depus nicio plângere pentru vătămare corporală sau lovituri, iar cazul nu a fost semnalat prin 112.

Comentarii Facebook