Un clujean de 20 de ani a accidentat grav o femeie si a fugit de la locul accidentului. El a fost prins dupa cateva ore de politisti

Tanarul a efectuat o manevra de mers inapoi. Nu s-a asigurat corespunzator si a acrosat o femeie in varsta de 60 de ani, L. Rodica, din Cluj-Napoca, ce era in acel moment angajata in traversarea strazii. In urma impactului femeia a fost grav ranita si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Soferul, I. Cristian Ilie, a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat si depistat ulterior.

 

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.43 g/l alcool pur in aer expirat. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice. 

 

El este cercetat penal pentru infractiunile de parasirealocului accidentului fara incuviintarea politiei care efectueaza cercetarea locului faptei si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.

Comentarii Facebook