Un SUV Porsche a fost avariat în urma unui accident lângă Gilău - FOTO


Două autoturisme au fost avariate în urma unui accident produs luni, 1 mai, în apripiere de comuna Gilău.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Gilău. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea autoturismul înspre localitatea Gilău, ar fi efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu, fiind acroșat de un autoturism care circula din sensul opus. 

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău au intervenit la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

În momentul sosirii echipajelor operative, au fost găsite două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Un echipaj SMURD, care transporta un pacient și trecea prin zonă, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor calificat până la sosirea echipajului SAJ.

Patru persoane au fost consultate de către echipajele sosite la fața locului, dintre care o tânără, de aproximativ 50 de ani, a fost transportată la spital, după finalizarea operațiunilor 

Comentarii Facebook