Un suspect de tâlhărie din Cluj a fost arestat pentru 29 de zile


Polițiștii clujeni l-au reținut pe un bărbat de 24 de ani din Cluj-Napoca, acesta fiind suspectat că a furat un lănțișor de la gâtul unei femei.

În 17.07.2013, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală împotriva lui C. Rareș, de 24 ani, din municipiul Cluj-Napoca pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, fapta constând în aceea că în seara zilei de 15.07.2013, în jurul orei 22.05, în timp ce se afla pe strada N.Pascaly din Cluj-Napoca, a surprins-o din spate pe partea vătămată N. Eliza şi i-a smuls de la gât lănțișorul. Prejudiciul a fost estimat la suma de aproximativ 500 lei”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

C. Rareş a fost reținut fiind prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Instanţa şi-a însuşit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Comentarii Facebook