Un șofer s-a trezit cu mașina vandalizată după o parcare neinspirată pe o stradă din Cluj: Când parchezi ca un nesimțit, te cam expui la nesimțirea altora


Un șofer s-a trezit cu mașina distrusă după ce a parcat-o într-o intersecție de străzi din cartierul clujean Gheorgheni.

Din imagini se pot observa zeci de zgârieturi lăsate pe automobil, pe  partea din stânga a mașinii. Acestea au fost făcute cel mai probabil cu un obiect ascuțit, de către o persoană necunoscută. 

Un trecător a fotografiat mașina, postând imaginea pe un grup dedicat șoferilor din Cluj.

,,Încă o victimă a vandalismului de data asta pe Aleea Borsec. Mașina parcată în intersecție” a scris cel care a realizat fotografia.

Aceste acte de distrugere nu au scuze însă și parcările în locuri nepermise pot pune în pericol cetățenii, mai ales în cazul unei situații de urgență, atunci când mașinile pot bloca accesul ambulanței sau a mașinilor de pompieri pe străzi.

,,E groaznic să ți se întâmple asta...dar când parchezi ca un nesimțit, te cam expui la nesimțirea altora”, a comentat un clujean. 

Acesta nu este un caz unic, săptămâna trecută, doi șoferi și-au găsit geamurile sparte după ce și-au lăsat mașinile pe o stradă din Cluj-Napoca. 

Mașini vandalizate pe o stradă din Cluj! Șoferii și-au găsit automobilele cu geamurile sparte: „Care zicea că nu îi Clujul plin de animale?”

441900763_3677096249240338_2464024029327829385_n.jpg

Comentarii Facebook