Un șofer s-a făcut praf cu mașina pe podul IRA. Medicii spun că a fost o minune. Umbla după accident - VIDEO


Un șofer de 20 de ani din Suceava s-a făcut praf cu mașina, pe podul de la IRA, la puține minute după miezul nopții. Șoferul a derapat, s-a rotit pe mijlocul drumului și apoi a ajuns pe spațiul verde. 

Autoturismul era ”împachetat”, dar șoferul a scăpat cu viață, fără nicio zgârietură. ”Am sperat să nu intru în domnul și am tras invers”, a spus șoferul. ”Bine că nu ai omorât pe nimeni!”, i-a replicat cel care a filmat. 

A fost dislocat la fața locului un echipaj SMURD, care a consultat un tânăr de cca 20 de ani, în stare de conștinență și cooperant. Acesta a fost transportat la unitatea de primiri urgențe, pentru investigații de specialitate.

La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare. De asemenea, a fost alertată și o autospecială cu modul de descarcerare la locul accidentului, însă în momentul sosirii la fața locului nu se mai aflau ocupanți în autoturism. Solicitarea pentru intervenția echipajelor ISU a fost înregistrată în jurul orei 00.30”, spun medicii de la echipajul de prim ajutor.

Video: Info Trafic jud. Cluj / Facebook

Comentarii Facebook