Vineri 27 Ianuarie

Un bărbat din Dej a dispărut fără urmă în anul 2014. Tânărul este căutat de familie și polițiști


În urmă cu 8 ani, un tânăr din Dej a venit la Cluj-Napoca, în căutarea unui loc de muncă. Din acel moment, Ovidiu nu a mai luat legătura cu familia, care nu știe nimic despre soarta tânărului. 

Polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej continuă cercetările demarate la data de 11 noiembrie 2014, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași dimineți. La momentul sesizării s-a stabilit că acesta ar fi comunicat intenția de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, în vederea obținerii unui loc de muncă, însă ulterior nu a luat legătura cu familia.”, anunță IPJ Cluj. 

În baza acestei sesizări, polițiștii au desfășurat activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză, activități care continuă și la acest moment.

Datele bărbatului și semnalmentele stabilite la momentul plecării 

Moldovan Ovidiu, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej. Înălțime aproximativă - 1,72 m, greutate 68-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui, forma feței ovală, frunte lată, mustață și barbă.

Dacă aveți date care să conducă la depistarea bărbatului, sunați la cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul unic de urgență 112.

MOLDOVAN OVIDIU.jpeg

Comentarii Facebook