Un șofer RATUC și-a parcat autobuzul de 30 de metri pe strada Fântânele. REPLICA dată e FABULOASĂ - FOTO

 

Șoferul unui autobuz 30 a fost fotografiat miercuri seara, pe strada Fântânele, după ce și-a parcat ”mastodontul” blocând o bandă de mers. 

 

Mă aflam ieri seara în zona Grigorescu, zona Profi, strada Fantanele si cu stupoare am fost martorul unei nesimtiri iesite din comun. Un sofer de la RATUC si-a parcat ”bijuteria” chiar pe trecerea de pietoni la 100 de metri de alveola, blocand traficul pe strada (acolo sunt doar 2 benzi), cat si accesul pe trecerea de pietoni. 

 

Atât pietonii cât și participanții la trafic au fost nevoiți timp de aproximativ 10-15 minute să facă tot felul de manevre, intrând prin parcarea laterală a blocurilor sa oculeasca mastotondul, care aparent era avariat (vezi foto si luminile de avarii semnalizate). 

 

Nu mare mi-a fost mirarea când după 15 minute apare si ”inculpatul” cu 1 inghetata în mână și mâncând cu pofta din alta... Întrebat de ce a optat pentru o astfel de parcare răspunsul a venit prompt... ”nu e treaba ta... ce poti sa-mi faci”... Ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat si-a pornit ”bolidul” avariat si a demarat. Întrebarea mea e urmatoarea ”soferilor de genu nu are nimeni ce sa le faca?” Și câtă nesimțire și lipsă de bun simț mai poate suporta cetățeanul clujean”, ne-a scris Adrian Cerlinca.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini și informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook