Sambata 16 Octombrie

Un șofer mort de beat a blocat Calea Florești, miercuri seara. L-au oprit alți șoferi. Era pericol public - FOTO


Un incident s-a produs pe Calea Florești miercuri seara, în jurul orei 22.00.

——————-

UPDATE

ISU Cluj: Referitor la evenimentul de aseară de pe calea Florești, vă pot confirma faptul că un echipaj SMURD, care se întorcea de la un caz medical, a fost atenționat de doi participanți la trafic despre faptul că au oprit un bărbat, ce conducea haotic prin trafic și lovise parapeții de pe margine.

Echipajul SMURD a coborât pentru a se asigura că bărbatul nu este în pericol, însă acesta era recalcitrant și emana halenă alcoolică.

Colegii au reușit să-l convingă să coboare și să-l consulte, timp în care au solicitat sprijinul polițiștilor. 

Bărbatul a refuzat transportul la spital, a fost testat cu aparatul etilotest în momentul sosirii polițiștilor la fața locului și a rămas în atenția acestora.

Poliția Cluj: La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de către un echipaj SMURD cu privire la faptul că, pe strada Calea Florești, participanții la trafic au oprit un autoturism care circula haotic și care ar fi intrat în coliziune cu parapeții de pe marginea părții carosabile. 

La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei . 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook