Un șofer fără carnet, dar cu TUPEU, a pornit la drum spre Oradea


În după-masa zilei de miercuri, 10 martie, polițiștii au prins un bărbat de 45 de ani, din comuna Sâncraiu, care s-a urcat la volanul unei autoutilitare pe DN1 E60, din Cluj-Napoca spre Oradea, cu toate că avea permisul de conducere suspendat.

Poliția îl cercetează acum pe bărbat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Sâncraiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea, deși avea dreptul de a conduce suspendat. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

În cadrul acțiunilor pentru reducerea riscului rutier, derulate miercuri, polițiștii clujeni au legitimat peste 240 de persoane și au verificat 194 de vehicule. Astfel, 145 de șoferi au fost sancționați contravențional și alți 3 șoferi au rămas fără permis de conducere și certificat de înmatriculare.

Comentarii Facebook