Un șofer clujean acuză că este batjocorit de polițiștii din Apahida, care de aproape un an îl poartă pe drumuri după un accident


Un șofer clujean, care a fost lovit de un alt conducător auto în Dezmir, în luna iunie 2022, încearcă de atunci să își facă dreptate pentru a-și repara mașina, dar fără succes. 

Șoferul a fost amenințat cu moartea și a depus plângere și în acest sens, dar poliția din Apahida pare a se ”preface” că muncește și depistarea autorului este foarte dificilă.

Clujeanul a precizat că a precizat cine este autorul.  

”Am fost implicat într-un accident în luna Iunie a anului trecut, în Dezmir și de atunci până azi sunt plimbat de cei de la Poliția Apahida în fiecare luna fără rost. 

Trebuia sa identifice persoana vinovată de accidentul în care am fost implicat, dar de atunci și până azi nu am primit niciun răspuns care să mă ajute să termin odată cu aceste plimbări inutile. Tot timpul invoca diferite situații și cel mai mult da vina pe Poșta Română. 

Supărarea mea se referă și la faptul că Poliția Apahida din păcate nu își face treaba sau facilitează un infractor și posibil criminal.

Criminal pentru ca am fost și amenințat cu moartea și am depus plângere în acest sens, dar tot fără rost”, ne-a relatat G.L.

Clujeanul este plimbat pe drumuri din 11 iunie 2022, și spune că polițiștii nici măcar nu i-au dat un telefon autorului accidentului și amenințărilor. 

Din data de 11.06.2022 și până azi, 16.03.2023, nu sunt în stare să sune și să-l cheme pe individul care mi-a lovit mașina și să termine investigația. Nu înțeleg de ce este protejat?

Mă gândesc foarte serios să chem în judecată poliția Apahida, dar și pe individ.

I-am rugat să se pună dânșii în locul meu și să se întrebe ce ar face ei dacă ar fi în situația mea?

Sincer, consider aberant ca imediat se face 1 an de la incident, iar dânșii încă trimit adrese prin Poșta Româna la care nu se răspunde și mă văd nevoit sa merg mult prea des la poliția din Apahida pentru a afla în ce stadiu se afla plangerea mea.

În tot acest timp se pasează de la un agent la altul dosarul meu fără sa fie rezolvat”, a mai spus cel implicat în acest caz și care caută să își facă dreptate.

Joi, 16 martie, G.L. a fost la poliție încă o dată, dar numai după o oră a venit cineva. 

Ieri (16 martie 2023), la sediul poliției Apahida am stat 5 persoane în frig si zăpadă afară, așteptând să ne deschidă cineva ușa și să ne spunem problemele. Nu consider normal să scrie că programul de audiențe este între orele 8-9, iar la ora 9.00 abia ne-au chemat înăuntru, pentru că atunci veniseră la serviciu și tot dânșii erau supărați că de ce suntem așa de mulți? Eu personal eram de la ora 8 acolo! Mai mult de atât, numerele de telefon de pe site -ul dânșilor nu corespunde cu cel din geam la care oricum nu răspunde nimeni. BĂTAIE DE JOC se numeste serviciul lor! Noi plătim taxe și impozite pentru că acei polițiști să ne ignore complet, pe cei care avem nevoie de ei? 

Ce sa mai zic, să nu uităm că sunt renumiți în țară pentru că au ucis un șef bucătar celebru, pe domnul Pop Adrian”, a încheiat clujeanul.

Comentarii Facebook