Un șofer a făcut ravagii pe o stradă din Mărăști. A distrus doi stâlpi, o conductă de gaz, două mașini și a lovit un pieton


Un accident rutier, soldat cu numeroase pagube materiale și cu rănirea unei persoane, a avut loc, miercuri dimineață, pe o stradă din cartierul Mărăști.

Conform oamenilor legii, un bărbat de 36 de ani, în timpă ce conducea un un camion cu braț de încărcare pe strada Călan, din Cluj-Napoca, a agățat cablurile de transport a energiei electrice de pe un stâlp. Acesta a rupt cablurile, a rupt doi stâlpi de electricitate, avariind gardurile a trei imobile, o instalație de gaz și două autoturisme staționate.

De asemenea, un pieton, un bărbat de 34 de ani, a fost surprins și lovit de cablurile rupte, fiind aruncat pe trotuar.

Potrivit ISU Cluj, bărbatul a suferit un traumatism la nivelul capului, a fost consultat de un echipaj SAJ și tarnsportat, conștient și stabil, la spital. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenirea a incendiilor privind scurgerile de gaze, ca urmare a avariei la conducta de gaze și au asigurat zona, privind cablurile de transport a energiei electrice, până la sosirea echipelor de intervenție a furnizorilor de utilități (gaze și energie electrică).

Comentarii Facebook