Un şef de la Poliţia Rutieră Cluj este anchetat pentru că a "tuns-o" româneşte de la un un accident pe care l-a provocat


Un ofiţer de la Poliţia Rutieră Cluj a fost implicat într-un accident de circulaţie suspect. Incidentul s-a produs vineri seara pe Calea Turzii şi încă nu este foarte clar ceea ce s-a întâmplat în zonă.

Inspectorul principal Dorin Mureşan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Câmpia Turzii, conducea un Chrysler şi a lovit din spate un taximetru iar mai apoi nu ar fi aşteptat sosirea unui echipaj al Poliţiei Rutiere Cluj, deşi o persoană a sunat la 112 şi a reclamat producerea indentului din trafic.

Inspectorul principal Dorin Mureşan conducea o limuzină de lux marca Chrysler iar la un moment dat, într-un moment de neatenţie, a intrat cu limuzina în spatele unui taximetru. Aici încep contradicţiile. Unii martorii susţin că poliţistul s-a oprit pentru câteva momente şi a discutat cu şoferul de pe taximetru după care a plecat grăbit fără să aştepte sosirea echipajului de la Poliţia Rutieră Cluj. Alţi martori au o altă versiune şi spun că poliţistul Dorin Mureşan nu a oprit deloc şi şi-a continuat drumul, iar la sosirea echipajului de poliţie în zonă, Chrysler-ul a fost dat în urmărire.

Este posibil ca poliţistul să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice dar cum, în urma coliziunii, nu au existat victime, acesta avea termen de 24 de ore să se prezinte la Poliţie pentru a anunţa incidentul.

Potrivit şefilor inspectorului principal Mureşan, acesta s-a prezentat sâmbătă dimineaţa la Poliţia Rutieră unde a anunţat că a fost implicat într-un accident de circulaţie. În raport, Dorin Mureşan a scris că, la un moment dat, i-a căzut telefonul din mână pe podeaua maşinii şi s-a aplecat după el. Când a revenit în poziţia normală de condus nu a mai apucat să evite impactul cu taximetrul care circula în faţa lui.

Şeful IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar a declarat că a aflat despre acest caz şi a cerut un raport din partea poliţistului, în legătură cu evenimentul în care a fost implicat, raport care a fost înaintat la Inspecţia Internă a IPJ Cluj.

Comentarii Facebook