Un român din Norvegia l-a sunat pe Ioan Rus: ”I-am spus ca NEVASTA lui e are c...”

 

Un roman din Norvegia, Paul Popescu, l-a sunat pe Ioan Rus după ce i-a păcălit pe angajatii de la minister ca este un oficial englez.

 

Am sunat la biroul lui Ioan Rus in minister unde m-am dat drept un oficial englez de la departamentul de infrastructura drumuri London, spunand ca vreau sa vorbesc cu el. Mi s-a facut legatura instant.

 

I-am comunicat domnului Rus salariul meu din Norvegia care nu corespunde cu estimarile sale, i-am spus ca e un gunoi de om si ca atunci cand este plecat in delegatie nevasta lui e cea mai mare curva. In 2015, pot spune ca sunt placut impresionat de usurinta transmiterii informatiei in institutiile statului. Omul asteapta si telefoanele voastre :)”, a scris Paul Popescu, pe Facebook.

 

Ioan Rus și-a dat demisia după ce i-a jignit pe românii din străinatate: ”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune a postului Digi 24.

 

Cum arata viitoarea nora a lui Ioan Rus? Botox si silicoane. Fiul ministrului, Alex Rus, nu are probleme cu BANII


Comentarii Facebook