Un primar din Cluj a chemat-o pe Veta Biriș să cânte la inaugurarea... Capelei Mortuare. Localnicii sunt revoltați de cum sunt aruncați banii publici!


Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs! O primăriță din Cluj a aduce pe Veta Biriș să cânte la inaugurarea... Capelei Mortuare

Primărița comunei Tureni  Daniela Elena Mănăilă invită locuitorii din localitate, în număr cât mai mare, la un eveniment...mai puțin obișnuit! Ceremonia de sfințire și inaugurare a Capelei Mortuare din satul Ceanu Mic, aparținând comunei Tureni. Și pentru ca evenimentul să fie cât mai festiv, primăria a decis să aducă și invitați de seamă:  Veta Biriș va cânta la ceremonie câteva pricesne, dar și cântece patriotice. 

invitatie.jpg

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 12.00 în satul Ceanu Mic va avea loc inaugurarea Capelei Mortuare, eveniment la care va lua parte Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului și Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului. 

La eveniment va fi prezentă și cântăreața de muzică folclorică, Veta Biriș, care a fost invitată de către administrația comunei Tureni să interpreteze cântece patriotice și câteva priscesne. 

Locuitorii comunei au reacționat la anunțul făcut de primăria Tureni, comentând că nu este nici locul și nici momentul pentru cântece. 

Screenshot 2024-05-22 141607.png

Ca si locuitor al comunei Tureni si al satului Ceanu Mic, ma simt indignat de această invitașie de a ‘sărbători’ dorința dumneavoastră de a ne ingropa, iar aducerea doamnei Veta Biris la acest eveniment denotă disperarea acută de care dați dovadă pentru a vă curăța ‘nefăcutele’ față de locuitorii acestui sat și comune minunate. Va doresc o pensionare liniștită!”, a comentat un locuitor la postarea de pe Facebook a primăriei. 

Pricesnele își au locul aici...dar musai cântece patriotice? Când le folosești fără rost își pierd din semnificație....”, a adăugat un alt locuitor din Tureni. 

Comentarii Facebook