Un politist din Campia Turzii a furat haine de la Pandorf ! Cosmin Hola a furat rochii de gala


Cosmin Hola, politistul din Campia Turzii prins in timp ce fura haine din cunoscutul centru comercial Parndorf, din Austria, este subofiter angajat la Paza si Ordine Publica in cadrul Politiei Campia Turzii.

"In seara zilei de 28 martie, H. Cosmin, politist in cadrul Politiei Municipiului Campia Turzii nu s-a prezentat la serviciu conform planificarii existente la nivelul unitatii, iar din verificarile efectuate a rezultat ca, acesta a fost retinut de catre autoritatile austriece, fiind arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de furt calificat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Politistul a fost prins in timp ce a furat rochii de gala in valoare de 1000 de euro din cunoscutul centru comercial Parndorf.

 

Sefii lui sustin ca Hola Cosmin a avut cateva zile libere si a plecat pana in Austria, impreuna cu iubita lui, fiind retinut de agentii de securitate ai unui magazin din centrul comercial de langa Viena.

 

In 2008, un alt politist clujean a fost retinut pentru furt, in Austria. Liviu Popa Terec si sotia lui au fost arestati dupa ce au furat haine dintr-un magazin din orasul austriac Wiener Neustadt.

Comentarii Facebook