Un patron clujean s-a ales cu dosar penal pentru muncă la negru. Avea 13 angajați fără contractAdministratorul unei societăți comerciale din Gilău este cercetat de poliţişti pentru muncă la negru. Acesta ar fi angajat 13 persoane fără să le fi încheiat contracte de muncă.

La data de 26 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, de 38 de ani, din Cluj - Napoca, pentru comiterea infracţiunii de primire la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetăţenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Din investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit că 13 persoane prestau muncă la negru la punctul de lucru al societăţii comerciale, administrate de bărbatul de 38 de ani, situat în Gilău.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook