Un militar - vânător din Cluj a fost împușcat în INIMĂ la Huedin! Cine e VICTIMA și ce s-a întâmplat? - VIDEO

 

Un militar de 42 de ani stabilit în Cluj-Napoca, dar originar din Morlaca, a fost împușcat în inimă, duminică, 26 octombrie, în jurul orei 13.00, în timpul unei partide de vânătoare. 

 

Tragedia s-a petrecut pe Fondul de vânătoare 54 Huedin, administrat Asociația de Vânătoare Regală. 

 

Victima, Radu Fărcașiu, era prieten bun cu cel care l-a împușcat, David Laze, chiar paznicul de vânătoare de pe acest fond privat. 

 

Cei doi au participat alături de alți bărbați la o vânătoare de mistreți. Înainte de a porni pe urmele animalelor sălbatice, vânătorii s-au împărțit în două grupe, vânători și gonaci. Radu Fărcașiu a ajuns în grupa de gonaci. 

 

Anchetatorii bănuiesc că el a fost împușcat în timp ce stătea ascuns, aproape de nivelul solului, pentru a putea speria mistreții. ”Stătea pitit și a fost confundat cu un animal. S-a tras la nivelul solului și a fost împușcat direct în inimă. Dacă stătea în picioare, atunci ar fi fost împușcat în altă parte”, ne-a spus unul dintre anchetatori. 

 

Vânătorul împușcat mortal era camuflat și este posibil să fi fost confundat cu un mistreț, când a ajuns în bătaia puștii celor care erau în stand. 

 

Radu Fărcașiu este originar din satul Morlaca, dar s-a mutat la Cluj-Napoca. El era căsătorit și avea doi copii. El lucra la Unitatea Militară din Someșeni.

 

Comentarii Facebook