Un militar din Dej găsit mort la mare. Sărise în apă să salveze un copil de la înec

 

Trupul militarului din Dej, care a dispărut duminică seara de pe plaja Corbu, a fost găsit pe plaja de la Vadu.

 

Descoperirea a fost făcută de un turist, care se afla pe plaja și care a anunțat Poliția. Alături de militarul din Dej a fost găsit și un copil decedat, probabil băiatul de 14 ani care a dispărut în mare duminică după-amiază, în zona plajei Corbu, scrie Someșeanul.ro.

 

Militarul în vârstă de 48 de ani, din Cluj, fusese văzut ultima oară duminică după-amiază, pe plaja din Corbu. El făcea parte din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej şi se afla la un exerciţiu de instruire la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia. Duminică, el se afla în perioada de învoire, iar în momentul în care nu a apărut la unitate colegii au încercat să-l contacteze, fără succes însă.

 

Acest OM care a fost sotul si tatal copiilor mei, a sarit duminica in marea involburata sa salveze un suflet de copil abandonat la nastere in spital. Toti cei care l-ati cunoscut direct sau indirect pe Petrica va rog din toata inima mea: Haideti sa ne rugam impreuna cu mine si fetele mele la Dumnezeu sa il gasim sa il putem aduce acasa!”, a scris familia militarului.

Comentarii Facebook