Marti 10 Decembrie

Un medic și-a abandonat câinele la un hotel pentru animale din Cluj: Am aflat că nu o mai interesează


Proprietarii unui hotel pentru animale din Cluj-Napoca au postat recent un mesaj pe pagina lor de Facebook prin care anunță că o cățelușă de 3 ani își caută o nouă familie.

Conform anunțului, animalul a fost abandonat în urmă cu trei luni de către stăpâna sa, un cunoscut medic, la hotelul pentru animale. 

În ciuda eforturilor de a lua legătura cu ea, susțin proprietarii hotelului, femeia nu a putut fi contactată.

Dorim să v-o prezentăm pe Lili, o cățelușă în vârstă de 3 ani de zile, energică, iubitoare și sociabilă care este în căutarea unei familii.

Cu tristete vă spunem că Lili a fost abandonată la hotel de către stăpâna ei. În ultimele 3 luni de zile am încercat să o contactăm în numeroase rânduri, atât personal, cât și la cabinet, dar fără niciun succes. Inițial ne-am gândit că s-a întamplat ceva, dar într-un final am aflat că pur și simplu nu o mai interesează soarta cățelului și că în tot acest timp ne-a ignorat orice încercare de comunicare.

Lăsând la o parte cazarea neplătită, noi ne dorim să îi găsim o casă nouă și o familie iubitoare lui Lili, iar conform regulamentului de ordine interioară a hotelului, avem toate drepturile legale să începem demersurile în aceasta direcție.

Lili are carnetul de sănătate cu toate vaccinurile la zi și sperăm ca împreună să îi găsim familia pe care o merită”, se arată în anunț.

Comentarii Facebook