Șoferul care a fost urmărit în trafic de Poliție la Cluj și a băgat 3 persoane în spital, arestat preventiv


Bărbatul fugărit de polițiștii clujeni în trafic mai bine de 30 de kilometri a fost pus sub arest preventiv.

Mai exact, în cursul zilei de marți, 7 mai, pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Gherla a făcut semnal de oprire unui sofer care efectuase o depasire neregulamentara. Soferul nu a oprit si a demarat in tromba. Echipajul a pornit in urmarirea acestuia.

Șoferul a ajuns pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar la intersectia strazilor Bucuresti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime ( persoane din celalalt autovehicul).

Ulterior impactului, barbatul si a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazar, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos si luat o la fuga. Colegii au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze pe strada Paris. Acesta are 24 de ani, este din comuna Petru Rares, localitatea Reteag, nu are permis de conducere si avea o concentratie de peste 0,20 mg/l alcool pur in aerul expirat

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, marți seară, iar în cursul zilei de miercuri a fost dus în fața magistraților, care au decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook