Un livrator clujean îl acuză pe patronul de la Napoli Centrale că l-a agresat


Un livrator clujean îl acuză pe patronul de la Napoli Centrale că l-a agresat, când ridica o comandă în 17 iulie. 

În 17 iulie, am avut o comanda de la restaurantul Napoli Centrale. Am ajuns la restaurant în zona de mese interioară. Acolo era un semn cu ”Servirea se face pe terasa” și am tras concluzia că sigur este destinat clienților, nefiind nimic menționat pentru curieri. Am spus un Bună ziua, pentru a atrage atenția cuiva, sa stie ca sunt acolo. La aceasta faza a ieșit proprietarul foarte nervos că de ce nu înțeleg ce este scris pe semn.

Am iesit pe terasa, unde a ieșit și proprietarul și am intrebat dacă-mi este gata comanda, la care a spus ca nu este. Din cauza întârzierii în preparare am cerut dispeceratului realocarea comenzii, care mi-a fost aprobată.

La plecare am spus proprietarului, care era acolo că ar trebui sa scrie și pentru livratori ”Comenzile se ridica de pe terasa”, că nu se înțelege de pe semn. La acesta a început să trântească scaune pe acolo, îndreptându-se spre mine și adresându-mi tot felul de insulte. Când a ajuns la mine, m-a prins de braț și m-a lovit, la care m-am abținut și am plecat din local.

După aceasta am comunicat starea către dispecerat și am fost îndrumat să mă adresez poliției. În acest moment, pe langa FoodPanda, mai lucrez ca și vânzător la un magazin. Acolo se mai intampla să dau de oameni nervoși, dar știu cum să vorbesc și să mă comport ca să ameliorez situatia, dar în acest caz nu am avut cu cine vorbi”, ne-a relatat Levente.

Clujeanul a făcut o plângere, în cursul zilei de miercuri, 21 iulie, la Sectia 2 Politie.

Un polițist din cadrul secției, se va ocupa de cazul dumneavoastra, iar daca este necesar veți fi contactat telefonic sau prin e-mail, pentru a va solicita și alte date utile pentru soluționarea cazului.

La finalizarea verificarilor, veți primi un răspuns scris pe e-mail, cu privire la rezultatul verificărilor efectuate”, a fost anunțat clujeanul, după ce a depus plângerea.

Comentarii Facebook