Un italian stabilit în Cluj-Napoca a salvat alți trei clujeni, în urma unui accident produs în Vrancea. Tesla condusă de el e distrusă - VIDEO și FOTO


Un autoturism marca Tesla din Cluj-Napoca a fost lovit de un alt autoturism cu numere de Cluj tocmai pe un drum din Parcul Natural Putna, din Vrancea. Accidentul s-a produs în 23 decembrie.

Un autoturism marca VW a intrat pe contrasens într-o curbă și a lovit mașina care circula din sens opus. Probabil că ar fi lovit parapetul, dacă nu era autoturismul marca Tesla în care să se oprească. Coincidența a făcut ca ambele mașini să fie din Cluj. 

Acest eveniment s-a întâmplat în Vrancea, pe un drum care trece prin Parcul Natural. Coincidența a făcut ca două mașini din Cluj să se întâlnească. Mașina mea, Tesla Model 3, a salvat viața celor trei din VW, pentru ca masina lor s-a blocat în mine. Am evitat să iasă prin parapet și să cadă în vale. Dumnezeu a vrut ca le salvez viața, iar consecința e că am mașina distrusă. 

Norocul lui a fost că, în acea secundă, am trecut cu Tesla pe acolo! Dacă nu eram acolo, erau victime! Dacă era altă mașină în locul meu, era caz de ambulanță! Tesla este cea mai sigură mașină din lume”, a relatat italianul stabilit la Cluj, care conducea mașina marca Tesla. 

Acesta a spus că a tras de volan cât a putut în dreapta, dar accidentul s-a produs într-o curbă de 90 de grade și nu s-a putut evita. 

WhatsApp Image 2021-12-25 at 21.46.28.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-25 at 21.46.26.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-25 at 21.46.23 (1).jpeg

Comentarii Facebook