Cerb fotografiat în Pădurea Făget în prima zi de Crăciun. Ce semnificație are - FOTO


Un clujean a fotografiat un cerb în prima zi de Crăciun, în pădurea Făget. Superbul animal nu a fugit, ci chiar a stat ”la poză”.

Sunt puține fotografiile cu cerbii din Pădurea Făget, deși sunt mult exemplare. 

Ce semnificație are întâlnirea cu un cerb

Un cerb e intodeauna frumusetea intruchipata, deci la admiratie si maretie sa te gandesti si tu. E posibil sa fie un semn de sus ca si tu esti demn de admiratie si respect, ca tot ce faci este apreciat acolo sus si ai motive de mandrie, sa iesi in fata si sa spui lumii cine esti, ce ai realizat, ce te defineste! Ai cu ce!

Când observaţi căprioarele, este ca şi cum Universul ar dori să opriţi ceea ce faceţi şi să fiţi în acest moment, liniştit contemplativ şi recunoscător. Cerbul este în primul rând un memento că trebuie să vă ascultaţi intuiţia. în multe mituri şi culturi antice, cerbul este un simbol al unei mari puteri, precum leul sau vulturul. Cerbul simbolizează puterile din natură care nu sunt uşor de supus.

Este puterea masculinului care se luptă să domine şi în acelaşi timp se străduieşte să nu se lase dominat de alte forţe. Cerbul, este liderul şi regele pădurii care protejează alte animale de rău. Cu fiecare an, coroana sa de coarne creşte, ajungând mai aproape de puterea divină a Universului. Prin urmare, cerbul are cunoştinţe atât despre împrejurimile sale din pădure, cât şi despre puterea superioară a lumii spiritelor. 

în general, simbolismul Cerbului este adesea un semn de a nu fi prea dur cu tine. Cu alte cuvinte, trebuie să vă liniştiţi vocea autocriticii şi să vă trataţi cu blândeţe şi înţelegere. Astfel, sensul Cerbului te îndreptă să fii tu însuţi şi să continui de-a lungul drumului tău. Mai mult decât atât căutaţi comorile voastre interioare şi folosiţi-le cu generozitate pentru a ajuta pe cei din jurul vostru. 

Cerbul te învaţă ca binele este fi pentru tine 

Acest animal spiritual vă învaţă, de asemenea, că trebuie să aveţi încredere că binele şi bunătatea vor fi bine primite la momentul oportun. Simbolul tradiţional folosit pentru chakra inimii este căprioara (uneori reprezentată şi ca antilopă) ca animal emblematic al energiei iubirii şi armoniei cu sine şi cu ceilalţi. Această creatură este de asemenea, un mesager al subtilităţilor, pentru că cerbul poate vedea între umbre şi poate auzi cuvinte nespuse. 

Persoanele cu acest animal spiritual puternic sunt, de asemenea, observatori dornici şi pot vedea bine în lumină slabă. De asemenea, sunt oameni foarte plini de compasiune, blânzi şi iubitori. Oamenii cu totemul Cerb au o nobleţe a scopului şi o inimă pură care reflectă învăţăturile lui Buddha. De asemenea, radiază linişte care generează sentimentul de siguranţă. Prin urmare, aceşti oameni formează prietenii profunde şi sunt cu adevărat iubiţi de cei care sunt pe acceaşi lungime de undă. 

Dacă cerbul este animalul tău spiritual, atunci însemnă că eşti un suflet compătimitor şi eşti simbolul harului sub presiune. 

Puteţi aborda chiar şi cele mai dificile situaţii cu calm şi rezistenţă şi fără a vă pierde răbdarea. Având căprioara ca totem animal, sunteţi precaut, dar plin de speranţă. Şi, la fel ca cerbul, este posibil să fiţi în permanentă mişcare în căutarea de oportunităţi, dar vă veţi lua timpul având încredere în împrejurimile dvs. şi având siguranţa că vă aflaţi într-un loc bun. 

Cerbul este ghidul către linişte fi pace

Alţii vă văd ca un ghid care îi conduce pe o cale sigură. în timp ce puterea şi coarnele sale sunt simboluri ale puterii, cerbul ca animal de putere este blând şi neasertiv. Dacă cerbul este animalul tău puternic, te poţi trezi bucurându-te atât de pădure, cât şi de câmpurile larg deschise. Energia căprioarelor este protectoare, nu agresivă, iar el îşi conduce turma într-o încredere liniştitoare, rămânând în acelaşi timp alert şi conştient. 

în fiecare an, cerbul îşi va abandona puternica coroană de coarne doar pentru a le reclădi din nou. mai mare decât înainte. 

Dacă te identifici cu cerbul ca fiind animalul tău de putere, ai o credinţă înnăscută în puterea regenerării şi reînnoirii.

Comentarii Facebook